Berisha: Vendimi i Ramës për të prishur 6 mijë banesa në Tiranë

Sali Berisha ka deklaruar se vendimi i qeverisë për të kontrolluar periodikisht ndërtesat e vjetra mbi 50-vjeçare për qëndrueshmërinë e tyre është një vendim që do të prishë 96 mijë godina vetëm në kryeqytetin Tiranë.

Edi Rama dhe qeveria e tij, miratoi një vendim që sipas kreut të PD-së, ka për qëllim që të prishë 96 mijë banesa në qytetin e Tiranës.

“Ka qëllim të vendosë qytetin, troje e banesa në dispozicion të klaneve të drogës dhe oligarkëve”, deklaroi Berisha.

*Tibo News