Begaj iu dërgon letër rektorëve

Presidenti Bajram Begaj ne nje letër dërguar Rektorëve të universiteteve, ka kërkuar informacion të detajuar në lidhje me situatën e krijuar.

Qeveria duket se nuk i ka sytë tek protesta, por kjo situatë ka shqetësuar kreun e shtetit.

Sipas mediave, Begaj po ndjek me shumë kujdes zhvillimet dhe kërkesat e tyre.

*Tibo News