Barack Obama ‘gjuan’ në të pasme Michelle-n, ja momenti

Barack Obama po viziton një nga vendet më të shenjta në Greqinë e lashtë … por ai është dukshëm më i impresionuar me pjesën e pasme të gruas së tij Michelle!

Ish-Presidenti me sa duket nuk mundi të rezistonte duke i dhënë ndihmë Michelle-s të mërkurën gjatë një ndalese në Akropolin e famshëm në Athinë, teksa po ngjiteshin së bashku në shkallë.

Siç mund ta shihni, Barry O ka dorën e majtë në të të pasnet e Michelle-s, ndërsa ajo ngjit shkallët para tij. Vajzat e tyre, Malia dhe Sasha, ishin afër …urojmë mos ta kenë parë skenën.

Barack, Michelle dhe vajzat janë në Greqi për një event të Fondacionit Obama … dhe duket se ata morën pak kohë nga udhëtimi i tyre i biznesit për të bërë guida turistike.

Bazuar në atë që po shohim, duket se Barack dhe Michelle e kanë ende të gjallë shkëndijën. Ata u takuan për herë të parë në verën e vitit 1989 kur punonin në të njëjtën studio ligjore, kështu që ky zjarr vazhdon të ngrohë prej dekadash.