Balla tregon kur mund të mbahen zgjedhjet e ardhshme vendore

Taulant Balla tregoi në një deklaratë për mediat se 15 prilli dhe 15 maji i vitit të ardhshëm janë afatet për zgjedhjet vendore. Sipas një vendimi të KQZ-së zgjedhjet për 61 kryetarët e bashkive do të mbahen në një nga të dielat në periudhën mes datave 16 prill deri në 14 maj të vitit të ardhshëm.