Avioni i parë pritet të ulet në verën e 2025, Rama e nis ditën me pamje nga Aeroporti i Vlorës

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën duke postuar në rrjetin e tij social “facebook” pamje nga punimet që po bëhen në Aeroportin e ri Ndërkombëtar të Vlorës.

Punimet po kryhen me ritme të larta dhe tanimë ka marrë formë e gjitha gjurma e pistës.

Sipas kryeministrit, avioni i parë në këtë aeroport pritet të ulet në verën e vitit 2025.