“Autobusi i së ardhmes” shndërrohet në zyrë dhe palestër

Automjeti i Pix Moving mund të përdoret si autobus për gjashtë persona, ndërsa kur nuk keni nevojë për transport, mund të shndërrohet në një zyrë, palestër, ose dyqan ushqimesh.

Ky mjet ripërcakton automjetet si hapësira të lëvizshme të cilat ofrojnë një sërë shërbimesh tjera përtej udhëtimit.

Bëhet e ditur se, procesi i projektimit dhe prodhimit të tij drejtohet nga Inteligjenca Artificiale (Al)