Ata që e lejnë punën më shpejt kanë këtë shenjë horoskopi

Një raport i vitit 2021 mbi shtysën e eksodit masiv zbuloi se pagat e pamjaftueshme, mundësitë e kufizuara për avancim profesional dhe mungesa e respektit në vendin e punës ishin arsyet kryesore të punonjësve për të braktisur postet e tyre.

Stili i braktisjes varion nga heqja dorë qetë pa debate, largimi i ngadaltë nga përgjegjësitë e punës deri te trendi i Gen Z të ‘largimit të drejtpërdrejtë’, ku punonjësit e zhgënjyer përdorin mediat sociale, veçanërisht TikTok, për të detajuar publikisht njoftimet e tyre dy javore.

Ndërsa ne të gjithë fantazojmë të pushojmë veten nga puna dhe të kalojmë në kullota më të gjelbra dhe punëdhënës më të mirë, një shenjë dallohet si më e mundshme për të lënë punën, ose që dorëzohet mê shpejt.

Rezulton Virgjëresha.

E di lmë që duket tronditëse që kjo shenjë  në dukje e përgjegjshme do të ishte e para që do linte punën.

Shenjat fikse (Demi, Akrepi, Luani dhe Ujori) janë më të prirura për të gërmuar dhe për të vuajtur nga një punë e rëndë, ato mbahen dhe qëndrojnë madje dhe veçanërisht kur të gjitha shenjat dorëzohen.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për Demin, i cili qëndron jashtë në pozicionin e tij nga një përzierje jo e shëndetshme frike dhe zakoni gjatë gjithë kohës duke ushqyer pakënaqësitë e tyre si kotele të egra. Një modalitet i ndryshueshëm si Virgjëresha është i barabartë me fleksibilitet dhe një sypatrembur përballë ndryshimit.

Virgjëreshat janë zgjidhës të problemeve, menaxherë projektesh, këshillues dhe punëtorë të përkushtuar, por kur ata mendojnë se një punë ose shkaktojnë zhgënjim përtej aftësisë së tyre për të rregulluar, ose mendojnë se janë të padukshëm/, ata shpejt i ndërpresin lidhjet e punēs.