Amber Heard dhe Johnny Depp ‘përballë’ në festivalin e filmit

Amber Heard do të marrë pjesë në një festival italian të filmit më vonë këtë muaj, i cili gjithashtu do të shfaqë një shfaqje të filmit të fundit të ish-it të saj Johnny Depp.

Ylli i Aquaman do të marrë pjesë në Festivalin e 69-të të Filmit në Taormina më 24 qershor për premierën botërore të filmit të saj të ri In the Fire.

Është roli i saj i parë i madh në ekran pas betejës ligjore të profilit të lartë me Depp vitin e kaluar, dhe që atëherë ajo ka mbajtur një profil relativisht privat.

37-vjeçarja thuhet gjithashtu se është zhvendosur në Madrid, Spanjë për të krijuar një jetë të re për të dhe vajzën e saj dyvjeçare, Oonagh.

Ylli i Pirates of the Caribbean Depp e akuzoi ish-partneren e tij për shpifje pas një artikulli të vitit 2018 që ajo shkroi në Washington Post, për të cilin avokatët e tij thanë se e akuzuan atë si abuzues.

Pas një gjyqi gjashtë-javor në Fairfax County, Virxhinia, juristët kthyen një vendim në favor të Depp.

Në dhjetor, Heard mori “vendimin shumë të vështirë” për të zgjidhur çështjen shumëmilionëshe, në mënyrë që situata të mund të zgjidhej “me kushte me të cilat mund të pajtohem”.

Të hënën, Festivali i Filmit në Taormina njoftoi se Heard do t’i bashkohej fytyrave të tjera të famshme në eventin e këtij viti për të promovuar In the Fire.

I vendosur në vitin 1899, filmi tregon për një psikiatër amerikan të thirrur për të zgjidhur rastin e një fëmije në Kolumbi, pas fjalëve se fëmija është Djalli.

Filmi i fundit i Depp-it Jeanne du Barry, në të cilin ai luan mbretin Louis XV, është gjithashtu ndër filmat e listuar në festival.