Ambasada e SHBA në Tiranë: Njihuni me gazetaren që punon për Putin

Ambasada e SHBA në Tiranë ka publikuar një artikull të DASH, ku thuhet se Margarita Simonyan është një nga fytyrat kryesore të propagandës dhe dezinformimit të Presidentit rus Vladimir Putin, si ndërkombëtarisht ashtu edhe brenda Rusisë.

Ajo pavarësisht pozicioneve të shumta të punës, funksionin kryesor e ka si propagandistja besnike e Vladimir Putinit.