AKU bllokon 10 tonë miell të skaduar në një furrë buke në Korçë

Drejtoria Rajonale e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, në vijim të monitorimit të situatës dhe garantimit të sigurisë ushqimore,  kreu kontrollin zyrtar në një furrë buke në Korçë. Gjatë kryerjes së procedurës në kushtet e flagrancës, u konstatua se në ambientet e magazinimit të biznesit, u evidentua sasia prej 10 tonë miell me afat të kaluar përdorimi.

Për shkeljet e konstatuara ndaj subjektit u vendos gjobë 500 mijë lekë, si dhe u bllokua sasia prej 10 ton miell, produkt i pasigurt për konsum me destinacion asgjësimin.