Aktorët që dolën nga vetja për rolet e tyre

Aktorët interpretojnë shpesh role të ndryshme.

Disave u pëlqen të luajnë një rol ku gjejnë një pjesë të tyren, por disa të tjerë nga ana tjetër, luajnë role krejtësisht të kundërta nga ajo çka janë ata vetë.

 

  • Rachel McAdams / Regina George

Roli:

Regina George është një nga antagonistet më të mira të filmave për adoleshencë.

Ajo është egoiste, manipuluese dhe agresive.

Jeta reale:

Rachel McAdams bën shumë punë bamirësie.

Përveçse është një ambientaliste, ajo gjithashtu mbështet “Small Steps Projects”, e cila ofron këpucë për fëmijët që kanë nevojë për to.

 

  • Neil Patrick Harris / Barney Stinso

Roli:

Neil Patrick Harris luajti Barney Stinson në shfaqjen televizive, “How I Met Your Mother”.

Jeta reale:

Në jetën reale ai është i martuar me David Burtka që prej vitit 2014.

Ata kanë 2 fëmijë së bashku, një djalë dhe një vajzë.

 

  • Emilia Clarke / Daenerys Targaryen

Roli:

Daenerys Targaryen bëri një udhëtim të gjatë serialit Game of Thrones, nga fillimet e saj të pafajshme deri te zgjedhjet e saj të pamëshirshme.

Jeta reale:

Jason Momoa tha se sa herë e sheh Clarke, argëtohen aq shumë sa i dhëmbin faqet të qeshurave.

 

  • Keanu Reeves / John Wick

Roli:

Personazhi i John Wick që luajti Keanu Reeves është një vrasës që kërkon hakmarrje.

Jeta reale:

Reeves është i njohur si njeri bujar dhe i sjellshëm.

Ai hoqi dorë nga disa nga fitimet e tij në ekskluzivitetin e filmit “The Matrix” për të falënderuar ekipin e prodhimit.

Ai tha gjithashtu se i pëlqente të mbante distancë nga fama.