Aktorët që u dobësuan në mënyrë drastike për shkak të rolit

Aktorët hollivudianë njihen për talentin e tyre dhe mënyrën se si e jetësojnë rolin e tyre nê një film. Kjo përfshin ndryshimet e tyre fizike, me disa që janë detyruar të shtojnë ose të heqin kile, në mënyrë që të përshtaten me rolin.

Disa prej tyre madje janë vlerësuar me Oscar për përkushtimin e tyre intensiv fizik. Tom Hanks humbi 26 kilogramë pasi duhej të përshtatej me rolin, si pacienti me AIDS Andrew Beckett në filmin “Philadelphia”.

Shihni aktorë të tjerë që kanë pësuar ndryshimet më drastike të humbjes së peshës për rolin në filmat që kanë luajtur.