Adele shtyn qëndrimin e saj në Las Vegas

 

Ylli 35 vjeç, Adele, njoftoi këtë javë se është detyruar të shtyjë rezidencën e saj në Las Vegas muajin e ardhshëm për shkak të një incidenti shqetësues që e bëri të frikësohej për shëndetin e kordave të saj vokale.

 

Këngëtarja njoftoi përditësimin në rrjetet sociale, duke u kërkuar falje fansave për “shqetësimin” dhe duke shpjeguar se nuk ishte shëruar plotësisht pasi u sëmur në fund të pjesës së fundit të rezidencës së saj Weekends With Adele në The Colosseum në Caesars Palace.

Ajo tha se po i ndalonte shfaqjet “me urdhër të mjekut”, me pesë fundjavat e mbetura që do të shtyheshin “për një datë të mëvonshme” dhe duke u premtuar fansave se do t’u dërgohen detajet e ricaktimit sa më shpejt të jetë e mundur.

 

“Mjerisht më duhet të bëj një pushim në rezidencën time në Vegas”, thuhej në postimin e Adelës .