Adele po përballet me një problem shëndetësor

Këngëtarja e njohur Adele po përjeton probleme shëndetësore pas koncertit të saj në Las Vegas.

Për shkak të qëndrimit të gjatë në skenë, ajo është nën ndikimin e një infeksioni mykoz në lëkurë, që shkaktohet nga djersitja e tepërt.

Adele, ikona e muzikës botërore, ka bërë të ditur për ndjekësit e saj se po përballet me një infeksion bakterial në lëkurë, i cili është i panjohur për të. Kjo gjendje ndodh shpesh gjatë verës.

Sipas Adele, ky infeksion mund të jetë shkaktuar nga djersitja dhe dritat intensive të skenës. Mjekët e kanë konfirmuar se ky lloj infeksioni bakterial prek zakonisht zonën e ijeve.

Gjatë performancës së saj, Adele ka ndërmarrë hapa për të trajtuar gjendjen e saj shëndetësore me një dozë humor duke i thënë fansave se ka nevojë për një peshqir për t’u pastruar nga djersitja e shumtë.

Në një festë në Republikën Dominikane, ku ajo këndoi për katër orë, ajo u shqetësua për ngjirjen e zërit. Megjithatë, duket se ajo po mësohet me gjendjen e re të lëkurës dhe po pranon situatën derisa të shërohet plotësisht.

Njëkohësisht, Adele po e ndjek kujdesin mjekësor dhe po bën të gjitha hapat e nevojshme për t’i dhënë fund infeksionit të saj në lëkurë. Fansat mbështesin këngëtaren dhe shpresojnë që ajo të rimëkëmbet sa më shpejt dhe të vazhdojë karrierën e saj të muzikës me të njëjtën pasion dhe energji si më parë.