A rriten shanset e vdekjes nga arresti kardiak për shkak të vaksinave anti-Covid?

A rriten shanset e vdekjes nga arresti kardiak për shkak të vaksinave anti-Covid? Pse po apo pse jo?

Është e qartë se po. Vaksinat anti-Covid mRNA i mësojnë trupit tuaj të prodhojë proteinën Spike të Sars-CoV2. Proteina që është hematotoksike dhe kardiotoksike. Në Piemonte, të dhënat zyrtare, arrestet kardiake u rritën me 1200%. Izraeli tashmë kishte ngritur alarmin me miokarditin e të miturve, duke u rritur me 25% pas inokulimit, aq sa këshillohej kundër aktivitetit fizik për të paktën 2 javë.

Natyrisht, në tre vitet e fundit janë publikuar studime të shumta mjekësore që e vërtetojnë këtë. Përballë mohuesve dhe përhapësve të lajmeve të rreme, mjekëve injorantë dhe/ose me pagesë.

Si shembull:

“Miokarditi i lidhur me vaksinimin mRNA ndaj SARS-CoV-2 te fëmijët e moshës 12 deri në 17 vjeç: një analizë kombëtare e të dhënave”

“Një analizë dëm-përfitim u krye duke përdorur literaturën ekzistuese mbi rreziqet e shtrimit në spital të lidhura me COVID-19 në këtë demografik… Normat për milion [të CAE – ngjarje negative kardiake] pas dozës 2 te meshkujt ishin 162.2 (mosha 12-15) dhe 94.0 ( moshat 16-17); te femrat, normat ishin përkatësisht 13.0 dhe 13.4 për milion.” “Për fëmijët e moshës 12 deri në 17 vjeç pa sëmundje shoqëruese mjekësore, probabiliteti i CAE [ngjarja e padëshiruar kardiake] pas dozës së dytë të vaksinimit është përkatësisht 162,2 (12-15 vjeç) dhe 94,0 (15-17 vjeç), për milion. Kjo incidencë tejkalon shkallën e shtrimit në spital për COVID-19 […]”

“Miokarditi pas imunizimit me vaksinat mRNA të COVID-19 në anëtarët e forcave ushtarake amerikane”

“Një total prej 23 pacientësh meshkuj (mosha mesatare 25 vjeç) u paraqitën me fillimin akut të dhimbjes së fortë në gjoks brenda 4 ditëve nga marrja e një vaksine mRNA për COVID-19. Të gjithë anëtarët e shërbimit ishin më parë të shëndetshëm me një nivel të lartë fitnesi.” “7 morën vaksinën BNT162b2-mRNA [Pfizer-BioNTech], 16 morën vaksinën mRNA-1273 [Moderna]” “Një total prej 20 pacientësh përjetuan fillimin e simptomave pas dozës së dytë […]” “[… ] numri i rasteve të vëzhguara ishte […] më i lartë se sa pritej te meshkujt ushtarakë pas dozës së dytë të vaksinës.

“Miokarditi i lidhur me vaksinimin ndaj COVID-19 tek adoleshentët”

“[…] raste të pacientëve të diagnostikuar me miokardit akut pas vaksinimit kundër COVID-19 midis marsit 2021 dhe qershorit 2021 […] 63 pacientë me një moshë mesatare 15.6 vjeç janë përfshirë” “31 pacientë (49%) ishin në grupmosha 12-15 [vjeç]” “58 pacientë (92%) ishin meshkuj” “Të gjithë pacientët ishin të shëndetshëm përpara se të merrnin vaksinën […]. Asnjë nga pacientët nuk kishte pasur histori reagimesh ndaj vaksinave të mëparshme.” “53 pacientë (87%) nuk kishin histori të rëndësishme mjekësore në të kaluarën”.

 

Linku origjinal këtu.