A ja vlente Brexit për MB?

Kur Britania u largua nga Bashkimi Evropian, politikanët premtuan përfitime ekonomike për pjesët e vendit që më parë kishin mbetur prapa.

Tani duke u përgatitur për të dhënë dorëheqjen si kryeministër, Boris Johnson është zotuar se ‘rritja e nivelit’ do të shihte përmirësimin e lidhjeve të transportit dhe perspektivat e punës në zona të tilla si veriu i Anglisë.

Por me inflacionin në nivelin e tij më të lartë në dekada dhe me të ashtuquajturin ‘dividend të Brexit’ që ende nuk është materializuar, banorët e qyteteve si Bradford po pyesin nëse politika e Johnson ishte më shumë se thjesht një slogan fushate.