A do votojnë shqiptarët në këto zgjedhje?

Shqiptarët pritet të votojnë për pushtetin vendor më 14 maj të vitit 2023 për të zgjedhur 61 kryetarë bashkish si dhe rreth 1500 këshilltarë.
Bashkia më e madhe në vend është Tirana me rreth 850 mijë banorë ndërsa bashkia më e vogël është Pusteci me rreth 3 mijë banorë.
Këtë herë Tibo-Vox pyeti qytetarët nëse do votojnë në këto zgjedhje, një pjesë e mirë e kishte vendosur që do të votonte, por kishte edhe nga ata që nuk shihnin një opsion që meritonte votën e tyre.
Për më shumë, ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë.