A do të ketë një rikthim të Amber Heard në “Aquaman 2”?

Peticioni për të largimin e Amber Heard nga “Aquaman and the Lost Kingdom” arriti zyrtarisht objektivin e tij prej 4.5 milionë nënshkrimesh në shumë pak kohë.

Dy ditë pasi juria vendosi çështjen në favor të Johnny Depp në gjyqin shumë të përfolur për shpifjen e çiftit, objektivi i peticionit është arritur në 6 milionë nënshkrime.

Luhatjet në madhësinë e rolit të Heard në vazhdimin e ardhshëm të DC kanë qenë subjekt i thashethemeve të vazhdueshme, por ato gjithashtu u bënë temë e dëshmisë së kontestuar në gjyqin Depp-Heard, i cili përfundoi më 2 qershor.

 

Heard tha se roli i saj në “Aquaman 2” u minimalizua ndjeshëm në kohë pasi ekipi i ish-bashkëshortit të saj i quajti pretendimet e saj për abuzim si “mashtrim”.

Sipas një raporti të pakonfirmuar të Hollivudit, Heard shfaqet për më pak se 10 minuta nga prerja përfundimtare e filmit.

Drejtuesi i filmit të DC, Walter Hamada, u thirr gjithashtu për të dëshmuar në gjykatë për shkurtimin e kohës së Heard në ekran.

Ai kundërshtoi pretendimin e ekipit të saj ligjor se roli ishte ndryshuar si rezultat i akuzave kundër Depp.

 

“Roli në filmin që ajo ka u përcaktua në zhvillimin e hershëm të skenarit,” tha Hamada në gjyq, duke përmendur mungesën e kimisë midis Heard dhe aktorit kryesor të filmit, Jason Momoa, si arsyen për kufizimin e kohës së saj në ekran.

Pavarësisht se peticioni në internet përmbushi objektivin e tij të mëparshëm prej 4.5 milionë nënshkrimesh, askush nga vetë ekipi i filmit nuk ka bërë deklarata publike në lidhje me mundësinë që Heard të riformulohet ose të hiqet nga “Aquaman 2”.

Filmi tani pritet të dalë në kinema në vitin 2023 pas një vonese të paspecifikuar.

 

James Wan, regjisori i filmit, ka aluduar për faktin se koha shtesë po përdoret për të përfunduar punën me efekte speciale. Tituj të tjerë të DC, si Black Adam dhe DC League of Super-Pets, kanë përjetuar vonesa të ngjashme. Vetëm një nga yje nga Aquaman ka folur publikisht dhe në mënyrë thelbësore për të punuar me të në filma. Dolph Lundgren tha:

 

“Ajo ishte e mrekullueshme. Kam punuar me të në Aquaman-in e parë, tani të dytin. Kemi xhiruar vjeshtën e kaluar në Londër. Ajo është e mrekullueshme, kam pasur një përvojë të madhe me të. Ajo është shumë e sjellshme, e këndshme me ekipin, e këndshme me të gjithë. Ajo kishte fëmijën e saj të porsalindur me vete në xhirime bashkë me dadon.”