AlbanianEnglish

Lajmet e fundit

Editoriale

Editoriale

Pornografia artistike është një formë e fshehur e “kurvërisë” mediatike që i shitet shoqërisë nëpërmjet programeve të tipit “reality show”.

Ronela Hajati trazoi një rrëke me komente pasi dështoi ta kualifikonte Shqipërinë në natën finale të festivalit evropian të këngës.

Vladimir Putin dukej i brishtë dhe i paqëndrueshëm në pamjet që pretendohej se ishin nga një meshë e mesnatës për

Feja islame ndahet në dy degë të mëdha, synitët dhe shiitët. Ndarja ka zanafillë ndasitë në caktimin e prijësit fetar

Lojërat Olimpike datojnë që në shekullin e VIII-të para Lindjes së Krishtit. Dedikuar perëndisë greke, Zeusit, Lojërat u zhvilluan në

Me 1.4 miliardë banorë, Kina është shteti me popullsinë më të madhe në botë. Ajo është gjithashtu ndër shtetet me

You don't have permission to register