9 miqësitë më të famshme të Hollywood-it

Sipas një studimi, duhen afërsisht 50 orë për t’u bërë miq të rastësishëm me dikë, ndërsa një miqësi e ngushtë kërkon më shumë se 200 orë për t’u krijuar. Dhe kur bëhet fjalë për miqësitë e ngushta në Hollywood-it, këta yje dëshmojnë se ekziston një fije magjike misterioze që lejon 2 mendje dhe shpirtra të lidhen me të vërtetë në një nivel që shkon përtej moshës ose personaliteteve të tyre publike.

1.Ed Sheeran dhe Taylor Swift, 10 vite miqësi

2. Blake Lively dhe Florence Welch, 14 vite miqësi

3. Helen Mirren dhe Russell Brand, 11 vite miqësi

4. Lea Michele dhe Jonathan Groff, 16 vite miqësi

5. Kourtney Kardashian dhe Addison Rae, 2 vite miqësi

6. Zach Braff dhe Harry Styles, 8 vite miqësi

7. Tyra Banks dhe Clay Aiken, 16 vite miqësi

8. Jaime King dhe Selma Blair, më shumë se 20 vite miqësi

9. Naomi Watts dhe Nicole Kidman, 31 vite miqësi