8 kombëtare në garë, ja favoritët e “Euro 2024”

“Euro 2024” ka arritur në fazën çerekfinale, ku na presin përballje të forta dhe emocione të mëdha

Sipas kompanive të basteve, favorit për të fituar titullin është Anglia me koeficient prej 4.50.

Lista e favoritëve 

1. Anglia – 4.50
2. Spanja – 5.00
3. Franca – 5.50
3. Gjermania – 5.50
5. Holanda – 8.00
6. Portugalia – 10.00
7. Zvicra – 15.00
8. Turqia – 35.00