60 viktima nga përmbytjet në Bangaldesh

Ndryshimet klimatike po vazhdojnë të shfaqin pasojat mbi Tokë.

Përmbytjet më të mëdha të Bangladeshit verilindor në gati 20 vjet përfshinë vendin.

Autoritetet raportuan se gjendja ka filluar të normalizohet dhe përmbytjet kanë filluar të zvogëlohen që të dielën, ndërsa punonjësit e shpëtimit po përpiqen të ndihmojnë miliona njerëz të prekur nga moti ekstrem në të gjithë rajonin. Deri më tani janë raportuar rreth 60 njerëz që kanë humbur jetën si pasojë e përmbytjeve.