6 shenjat më sipërfaqësore të horoskopit

Njerëzit sipërfaqësorë janë shumë të përqendruar në pamjen e jashtme. Ata mund të shqetësohen tepër për gjëra të tilla si pasuria materiale, perceptimi dhe fama dhe asnjëra prej tyre nuk është shumë e thellë.
Këta individë kujdesen vetëm për atë që mund të marrin nga një marrëdhënie dhe janë më të interesuar se si duken gjërat sesa si ndihen.
Të gjithë kemi një anë të dobët, por ka disa shenja të zodiakut që priren të jenë pak më të nivelit sipërfaqësor se të tjerët.
Zbuloni gjashtë shenjat që janë më sipërfaqësore.

6-Virgjëresha
Virgjëreshat mund të jenë shumë kritikë dhe gjykues. Të sunduar nga Mërkuri – planeti i komunikimit – ata ndihen të detyruar të ndajnë mendimet e tyre për këdo dhe çdo gjë që i shqetëson. Virgjëreshat mendojnë se kanë aftësinë për të parë dikë dhe për ta vlerësuar me një takim, por si shumë njerëz të tjerë sipërfaqësorë, gabohen.

5-Binjakët
Binjakët e duan jetën sociale, por ata janë me të vërtetë më shumë të fokusuar kur tregojnë stilin e tyre të jetesës në mediat sociale. Kjo shenjë simpatike e ajrit ka një problem të madh me rezervimin e tepërt. Ata do të vijnë në festën tuaj për sa kohë që është gjëja më e mirë për të bërë atë natë, dhe jo sepse duan vërtetë.

4-Dashi

Si shenja e parë e zodiakut, Dashi e do lavdinë dhe vëmendjen që vjen me të pasurit gjëra më të bukura, një punë më të mirë dhe më shumë para se njerëzit e tjerë. Gjithçka ka të bëjë me paraqitjen dhe nëse Dashi nuk po merr vëmendjen që dëshiron, do të bëjë gjithçka që duhet për ta marrë atë. Nuk është se nuk ka asgjë të vërtetë në jetën e Dashit – por ndonjëherë të qenit egoist është mënyra më e mirë për të zënë vendin e parë.

3-Peshorja
Njerëzit sipërfaqësorë janë gjithmonë në kërkim të vëmendjes- dhe nga të gjitha shenjat e zodiakut, Peshorja njihet më shumë për mënyrat se si e merr atë. Peshoret duan t’i bëjnë të gjithë të lumtur dhe t’i mbajnë konfliktet në minimum. Ata pozicionohen si meditues të grupit në një përpjekje për të marrë lëvdata dhe admirim nga të tjerët. Si rezultat, ndonjëherë ata luajnë në të dyja anët, dhe kjo do të thotë se marrëdhëniet e tyre nuk mendohen gjithmonë thellë.

2-Demi
I udhëhequr nga Venusi, planeti i romancës, bukurisë dhe dashurisë, Demi njihet për dashurinë që ka për luksin. Kjo shenjë e tokës ka shumë krenari dhe dëshiron të tregojë sukseset. Si rezultat, ata mund të jenë shumë materialistë dhe bëjnë më shumë për para. Ata shpesh synojnë të fitojnë dhe të nxjerrin në pah pasuritë materiale – dhe matin vlerën e njerëzve të tjerë bazuar në atë që mund të tregojnë. Ky mentalitet mund ta bllokojë Demin për të krijuar raporte bazuar në ndjesi dhe aspekt shpërtëror, duke e futur atë në një cikël të cekët materializmi të nxitur nga egoja dhe vetëpërsia.

1- Luani
Luani është deri tani shenja më egoiste dhe sipërfaqësore e zodiakut nga të gjitha. Kjo shenjë krijuese e zjarrit është zakonisht e bekuar me një sasi të madhe talenti, gjë që rezulton në besimin e tyre të tepërt. Gjithmonë jeta e festës, egoja më e madhe se vetë jeta e Leos i lejon ata të kryejnë veprime që shenjat e tjera të zodiakut thjesht nuk mund t’i bëjnë. Por ajo që e dëmton është shqetësimi mbi perceptimet e të tjerëve për të. Kur përballet me rezistencë, luani nuk është më lart edhe pse përdor aftësitë e tij të manipulimit, e sidomos nëse përballet me një akrep. Ata mund të jenë shumë të shkathët kur bëhet fjalë për të marrë atë që duan dhe besojnë se qëllimet justifikojnë mjetet.

*Tibo News