Sherr me të shtyra, ç’ka ndodhur mes princit William dhe Harryt?

Princi William dhe vëllai i tij më i vogël Princi Harry dikur ishin vëllezërit më të dashur e në qendër të familjes mbretërore britanike.

Megjithatë, marrëdhënia e tyre që nga ajo kohë është përkeqësuar në vitet e fundit, e rrënuar nga pretendimet e Harry-t në librin e tij “Spare” si dhe zhvendosja e tij në Kaliforni në vitin 2020 me gruan e tij, Meghan Markle.

Christopher Andersen, autori i “The King”, pretendon se Princi i Uellsit, 41 vjeç, është ende i lënduar për kujtimet 400 faqesh të Harry-t.

“William ende po zien nga pakënaqësia për ‘Megxit’, për të mos përmendur portretin e pakëndshëm të Harry-t në ‘Spare’,” pohoi eksperti mbretëror për Fox News kohët e fundit.

Andersen vuri në dukje atë që Duka i Sussex, 38, kishte shkruar për William, duke përsëritur se Harry e portretizoi atë si “armikun e tij kryesor”.

Në libër, Harry pretendoi gjithashtu se ai mbeti i mavijosur pasi William e hodhi në dysheme pas një sherri që kishin dy muaj para se ai dhe Markle, 41 vjeç, të largoheshin nga familja mbretërore.

Duka i Kembrixhit thuhet se e quajti ish-aktoren e “Suits” “të vështirë”, “të vrazhdë” dhe “acaruese” në atë kohë.

Harry më pas tha se ai po përpiqej vetëm të luftonte shtypin negativ që çifti kishte duruar.

“Harry është ende i mërzitur që Uilliam-it iu dha një udhëtim falas sepse ai është trashëgimtari – pra fakti që William u largua i lirë duke bërë shumë nga të njëjtat gjëra për të cilat Harry u keqtrajtua,” pohoi Andersen.

William është duke bërë një punë të mrekullueshme të ndarjes. Ai duket se i ka futur Harry-n dhe Meghan-in në një kuti dhe e ka futur atë kuti në një cep të largët të mendjes së tij.”

Andersen pohoi se William thjesht po përpiqet të “bëjë punën që duhet të bëjë si Princi i Uellsit”.

Harry ka thënë se Diana do të ishte e shkatërruar nga marrëdhënia e larguar mes tij dhe vëllait të tij.

“Unë mendoj se ajo do të ishte e trishtuar. Unë mendoj se asaj do t’i thyhej zemra që marrëdhënia jonë përfundoi aty ku përfundoi.”

Dhe duket se mes vëllezërve ende nuk ka paqe…