500 $ për të vendosur fotografinë brenda frigoriferit

Samsung po shton një opsion të ri për të personalizuar linjën e tij të frigoriferëve me porosi.

Për të personalizuar frigoriferin do j`u duhet të paguani 500 dollarë dhe mund të printoni çdo foto ose imazh që ju pëlqen në dyert e tij.

Ju mund të zgjidhni një vepër arti të preferuar, kujtime familjare, ose thjesht ta vendosni fytyrën tuaj në frigoriferin tuaj.

Opsioni do të publikohet për blerësit deri në fund të vitit dhe nëse tashmë zotëroni një frigorifer me porosi, mund t’i porosisni panelet e dyerve veçmas dhe t’i ndërroni ato.

Kostoja është 250 dollarë për panel, dhe Samsung thotë se do të duhen rreth 8 javë për t’u printuar dhe dërguar.

Linja e frigoriferëve me porosi tregtohet shumë nga Samsung.

Megjithatë, më parë mund të zgjidhnit vetëm nga një përzgjedhje e kufizuar ngjyrash dhe disa printime.

Dhënia e mundësisë për klientët për të shtuar çdo imazh që u pëlqen, pothuajse me siguri do të çojë në disa frigoriferë shumë, shumë të shëmtuar në kuzhinat e njerëzve, por është dyshuese nëse kjo është pjesë e hijeshisë së funksionit.

Samsung na thotë se do të moderojë gjithashtu imazhet e kërkuara nga klientët me një kombinim të filtrave të automatizuar dhe rishikimit njerëzor.