5 Shenjat e Zodiakut që zgjedhin gjithmonë sherrin

Kur bëhet fjalë për trajtimin e situatave të jetës, ka disa njerëz që anojnë drejt anës më të qetë të rrugës. Ata marrin kohën e tyre për të vlerësuar dhe kuptuar situatat dhe zgjedhin një qasje logjike. Në anën tjetër të rrugës, ka nga ata që thjesht zgjohen dhe zgjedhin kaosin, qoftë kjo në të qenit konfrontues ose duke hedhur pak dyshime për të orkestruar pak mosmarrëveshje. Dallimi në qasje mund të ketë të bëjë me yjet, ndaj zbuloni se cilat shenja të zodiakut ka të ngjarë të luajnë në anën kaotike të rrugës.

1. Akrepi

Nuk mund të flasim për kaos pa folur për akrepat, të cilët janë të famshëm për thumbin e tyre vdekjeprurës. Filozofia e përgjithshme e tyre “Hakmarrja është një pjatë që shërbehet më së miri e ftohtë”, kështu që megjithëse ata mund të mos përballen me ju drejtpërdrejt, besoni më mirë kur të vijnë për hakmarrjen e tyre, ata e kanë krehur historinë tuaj, kanë identifikuar të gjitha vrimat e komplotit dhe po nxjerrin një plan veprimi hakmarrës që ata e konsiderojnë të përshtatshëm. Vlen të përmendet se këto shenja ujore drejtohen nga Marsi, Zoti i Luftës, kështu që KUJDES!

2. Dashi

Dashi i zjarrtë është si uragani kur hyn në një dhomë. Edhe pse ata gjithashtu udhëhiqen nga Marsi, kaosi i tyre nuk ka të bëjë me kthimin, si Akrepat. Dashi janë qenie spontane që duan argëtim. Ata janë plot me energji dhe guxim të pakufishëm që mund të jetë dërrmuese për dikë me natyrë të qetë. Prisni që këta desh të ndezin debate për tema polarizuese vetëm për të nxitur turmën dhe për shkak të natyrës së tyre të zjarrtë, prisni t’i gjeni pikërisht në mes të përleshjes, duke shtuar informacione që ‘i fusin dru zjarrit’.

3. Shigjetari

Ne i duam ata për personalitetet e tyre miqësore dhe sharmi i tyre është pothuajse i parezistueshëm. Por, e meta tragjike e këtyre shenjave të dashura të zjarrit është se ato mërziten lehtësisht, kështu që edhe ato janë të prirura për trazim. Ndryshe nga Dashi që mund të kënaqet me kaosin dhe ndoshta mund ta kontrollojë atë, Shigjetarët janë aventurierët me fat që në fakt nuk ia dalin mirë në disharmoninë e jetës.

4. Demi

Nuk duhet të jesh një fermer ekspert për të ditur se tallja me një dem të qetë është një ide tmerrësisht e keqe. E njëjta gjë vlen edhe për këto shenja tokësore të simbolizuara nga kafsha e egër. Ndërsa ata nuk do të nxisin si shenjat tona të zjarrit më lart, pasi të jenë provokuar, përgatituni për një botë kaosi derisa të ndihen sikur e kuptoni se ku keni gabuar. Demi ka reputacionin e të qenit të qetë dhe të durueshëm, por mos i testoni.

5. Binjakët

Është natyra e Binjakëve që vazhdimisht të jetë me dy mendje, kështu që imagjinoni të përpiqeni të planifikoni një festë surprizë me dikë që nuk marrin dot një vendim. Është kaotike. Jo vetëm që këto shenja ajrore janë të pavendosura, por shpirtrat e tyre famëkeq fëmijëror do të thotë gjithashtu se hapësira e tyre e vëmendjes mund të jetë e shkurtër.