AlbanianEnglish

5 sekrete për një marrëdhënie të lumtur

Për të patur një marrëdhënie sa më të mirë dhe të lumtur duhet të keni parasysh këto 5 sekrete.

Marrëdhëniet intime në rendin e ditës

Edhe nëse nuk e besoni, planifikimi i marrëdhënieve intime është më e mira që mund të bëni.

Sukseset e tua janë të tuat 

Siç duket sekreti i vërtetë i një marrëdhënieje që funksionon është që të jesh i lumtur për tjetrin! Nëse tjetri është i suksesshëm, gëzimi për të është reagimi i vetëm i mundshëm.

Paratë nuk janë problem

E  vetmja arsye që nuk janë është se të gjithë menaxhojnë të vetat! Marrëdhëniet që funksionojnë më mirë, sipas mendimit të shumë njerëzve që komentuan në sondazhin e BuzzFeed, janë ato ku partnerët kanë llogari të ndara.

Flini larg

Dihet se pozicioni në të cilin flini zbulon shumë për çiftin! Epo, me sa duket, nëse jeni çift i lumtur, duhet të keni mësuar të flini veçmas. Sigurisht, nëse marrëdhënia juaj është akoma e re do t’ju duket absurde, por pas 10 vitesh do të fillojë të duket si një bekim i vërtetë! Me sa duket, mos fjetja së bashku do ta bënte intimitetin edhe më emocionues dhe intrigues.

Mungesa e justifikuar

Çiftet më të afërta, me sa duket, përdorin disa “pasime” të caktuara për të marrë hapësirë individuale ose për t’i shpëtuar një detyre të pakëndshme.

You don't have permission to register