4 të vdekur në Misuri nga aksidenti me tren

Të paktën katër persona u vranë pasi një tren goditi një kamion dhe doli nga shinat në Misuri.

Nuk është ende e qartë se sa të lënduar, megjithëse dhjetë spitale morën pacientë.

Zyrtarët thanë se Southwest Chief Train 4, i cili transportonte 275 pasagjerë dhe 12 anëtarë të ekuipazhit nga Los Angeles në Çikago, goditi një kamion pranë rreth orës 12:43.

Shtatë nga tetë vagonët e trenit dolën nga binarët.

Tre nga viktimat ishin në tren dhe një tjetër në kamion.

Nuk është ende e qartë nëse viktimat e trenit ishin pasagjerë apo anëtarë të ekuipazhit.