4 modelet e thonjve që ju duhen këtë sezon

Për shumë prej nesh, manikyri është një nga rutinat e pashmangshme të kujdesit për veten.

Shpesh gjendemi mes dilemave mbi ngjyrën dhe modelin.

Ne kemi veçuar 4 nga modelet që ju mund t’i zgjidhni pa harxhuar shumë kohë kërkimi.