34 pasuritë e Ervis Martinajt nën sekuestro

34 pasuritë e Ervis Martinaj dhe në emër të familjarëve të tij do të qëndrojnë nën sekuestro. Vendimi i fundit u dha nga Apeli i Gjykatës së Posaçme.

Kjo gjykatë la në fuqi vendimin e Shkallës së Parë pavarësisht se familjarët e të shumëkërkuarit e kundërshtuan.

Ndër pasurtë e vëna në sekuestro është një kazino në pronësi të Ervis Marinajt si dhe shoqëri dhe subjekte të tjera në pronësi të familjarëve të tij apo që janë në përqindje të caktuar në pronësi të Ervos Martinajt.

*Tibo News