3 shenjat më të sinqerta, sipas astrologëve

Të gjithë në një moment mund të kemi gënjyer për diçka sado të vogël, por si tipar këtë mund ta tregojë edhe ditëlindja juaj. Shenja të ndryshme karakterizohen nga tipare të veçanta. Në këtë rast kemi disa shenja që kanë si pjesë të tyre sinqeritetin.

Sipas astrologëve Angel Dan dhe Jacq Doëling këto janë shenjat më të sinqerta:

  • Dashi

Kjo shenjë udhëhiqet nga Marsi, ndaj kjo shenjë e orientuar nga veprimi, nuk ka si t’i shmanget konfrontimit. Njerëzit e kësaj shenjë janë të prirur të jenë të drejtëpërdrejtë dhe sinqertë.

  • Luani

Luani është shenja që mund t’ju thotë hapur çdo gjë, edhe nëse keni flokët keq. Kjo shenjë shihet edhe si model apo lider dhe mund të shihen si njerëz të besueshëm ku sinqeriteti është domosdoshmëri.

  • Shigjetari

Kjo shënjë është e prerë, madje i ka mendimet me zë të lartë sa do t’ju thotë edhe gjërat më të “shëmtuara”.