3 rebelët e horoskopit

Ndërkohë që ka njerëz që besojnë se ne duhet të jetojmë sipas rregullave, ka të tjerë që besojnë se rregullat janë bërë për t’u thyer dhe të jetojnë jetën e tyre në maksimum.

  • Shigjetari

Një shigjetar nuk kujdeset për të bërë atë që duhet, ata duan t’i bëjnë gjërat në mënyrë e tyre. Kur ata janë vërtet të interesuar për diçka, atëherë ata janë në gjendje të shtyjnë kufijtë.

  • Dashi

Dashi nuk do t’i thotë të tjerëve se çfarë të bëjnë dhe janë gjithmonë të gatshëm të luftojnë për idetë dhe dëshirat e tyre. Ata i besojnë mendjes së tyre dhe ndjekin vetëm zemrën.

  • Binjakët

Rregullat dhe Binjakët nuk shkojnë bashkë. Ata njihen për spontanitetin e tyre dhe preferojnë t’i bëjnë gjërat me ritmin e tyre, sepse në këtë mënyrë u duket gjithçka më emocionuese.