3 këngët që mbajnë kurorën në “Billboard Hot 100”

Billboard Hot 100 është tabela standarde e regjistrimeve të industrisë muzikore në Shtetet e Bashkuara për këngët, e publikuar çdo javë nga revista Billboard.

Renditja bazohet në shitjet, “prezencën” në radio dhe transmetimin e klikimet në internet, në Shtetet e Bashkuara.

Pjesë e kësaj liste janë bërë gjithnjë këngët që ju aq shumë dëgjoni dhe pëlqeni.

Billboard Hot 100 karakterizohet nga muzika e mirë dhe është cilësuar si “ajka”.

Më poshtë, do të zbuloni tre prej këngëve që kryesojnë Billboard Hot 100 nga e treta deri te kënga e parë e cila mban kurorën për këtë javë.

  • 3. “First Class” – Jack Harlow

  • 2. “As It Was” – Harry Styles

  • 1. ”Wait For U” – Future Featuring Drake & Tems