3 detajet që bëjnë një foto profili të veçantë

Fotoja e profilit është më e vogla në rrjetet tuaja sociale, por njëkohësisht më e rëndësishmja.  Ajo është pothuajse prezantimi dhe përshtypja e parë për njerëzit që ju shohin online, ndaj s’mund të jetë përzgjedhje rastësore.

Njerëz që merren me studime të tilla kanë treguar elementët që e bëjnë foton e profilit më tërheqëse:

  • Të buzëqeshur me dhëmbët e ekspozuar

Dhëmbët e bukur janë shumë të rëndësishëm për buzëqeshjen, ndaj nëse i keni, mos hezitoni t’i tregoni.

  • Sytë

“Eyes chico”. Sytë janë arma më e fortë për çdo njeri ndaj si pikë të tillë , tregojini.

  • Fotot gjysmë

Fotoja e gjithë trupit e bën të vështirë dallimin e tipareve, pasi fotoja është shumë e vogël.

Kjo është arsye për ta menduar dy herë se çfarë do tregojmë në fotografi.