3 aplikacionet që kanë mashtruar 20 milion njerëz

Prodhuesi i softuerit për heqjen e viruseve, Dr.WEB, ka publikuar një raport me tre aplikacionet “mashtruese” në Google Play Store, që janë shkarkuar më shumë se tre herë.

Nuk e dimë ende nëse ju bëni pjesë te grupi i atyre që kanë rënë pre ose jo, për ta provuar do ju rendisim tre aplikacionet më poshtë.

  • Lucky Step-Walking Tracker – mbi 10 milionë shkarkime
  • WalkingJoy – mbi 5 milionë shkarkime
  • Zakoni me fat: Gjurmuesi i shëndetit – mbi 5 milionë shkarkime

Tre aplikacionet kryejnë të njëjtin funksion, në të njëjtin parim, duke u dhënë përdoruesve valutë virtuale për kryerjen e detyrave të caktuara, të tilla si ecja në një distancë të caktuar ose adoptimi i zakoneve të shëndetshme, dhe këto monedha më vonë mund të shkëmbehen me para të vërteta. Nëse përdoruesit duan të shmangin detyrat, ata kanë mundësinë të shikojnë reklama.