200 arrestime nga operacioni anti-Ndrangheta në Itali

Operacioni Maxi kundër ‘Ndrangheta’ në Kozencë ka arritur me mbi 200 masa paraprake.

Akuzat janë për arsye të ndryshme për bashkim kriminal, me qëllim trafikimin e drogës, të rënduar me metoda dhe qëllime mafioze, shoqërim kriminal, me qëllim kryerjen e krimeve të qenësishme në organizimin e paligjshëm të veprimtarive të lojërave të fatit, përfshirë lojërat e fatit dhe basteve, pastrim parash, vetë-pastrim dhe transferim mashtrues të pasurive dhe vlerave dhe krime të tjera të rënduara edhe nga metodat dhe qëllimet mafioze.

 

*TiboNews