20 shenja që tregojnë se keni gjetur shpirtin binjak

Të biesh në dashuri është emocionuese, ndonjëherë e ndërlikuar, por gjithëpërfshirëse. Ju nuk mund të mos e imagjinoni një të ardhme së bashku.

Por, si të kuptoni nëse ai/ajo është shpirti juaj binjak?

Koncepti mund të jetë pak frikësues. Por marrëdhëniet binjake shpirtërore nuk lidhen me fatin, yjet që rreshtohen ose gjejnë një pjesë të munguar të enigmës. Bëhet fjalë për ndërtimin e një lidhjeje të thellë, intime dhe pasionante me dikë dhe për të ushqyer atë dashuri. Ndonjëherë, nuk zgjat përgjithmonë.

“Unë besoj se shpirtrat binjakë nuk lindin, ata krijohen. Ju mund të kaloni pjesën tjetër të jetës me një person dhe të keni një histori të thellë dhe të bukur dashurie, por ky proces është i bashkëkrijuar. [Nuk është] një Princ simpatik që vjen gati, “shpjegon Christie Kederian, një eksperte marrëdhëniesh dhe terapiste e licencuar për familjet dhe martesat. “Ata janë një person me të cilin ndërtoni një jetë po aq të kënaqshme, që nuk është gjithmonë perfekte, por ju ndihmon të rriteni më shumë në personin që duhet të jeni.”

Sigurisht, disa njerëz nuk besojnë te “shpirtrat binjakë”, por është mirë të mendosh se ekziston dikush atje (ose edhe disa njerëz) destinuar për ty. Kederian thekson se familja dhe miqtë mund të jenë shpirtra binjakë platonike. Vetëm mbani mend: Marrëdhëniet janë udhëtime, veçanërisht kur jeni ende duke kuptuar se kush jeni dhe çfarë dëshironi në jetë dhe dashuri. Por nëse nuk mund të ndaloni së pyeturi nëse partneri juaj është apo jo partneri juaj ideal, zbuloni shenjat që do t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse po ndjeni një lidhje të vërtetë dashurie.

 1. Ti e thjesht e di që është personi i duhur
 2. Është miku juaj më i mirë
 3. Të jesh me të ndihesh komod, si në shtëpi
 4. Ke shumë ndjeshmëri për të
 5. Ju e respektoni njëri-tjetrin
 6. Ju balanconi njëri-tjetrin
 7. Ju respektoni dallimet e njëri-tjetrit, por pajtoheni për gjërat e rëndësishme
 8. Ju ndani të njëjtat synime jetësore
 9. Ju sfidoni njëri-tjetrin
 10. Mund të jeni plotësisht vetvetja
 11. Ju luftoni për marrëdhënien në raste konfliktesh
 12. Ju i kuptoni gjuhën emocionale njëri-tjetrit
 13. Mbroni pas krahëve njëri-tjetrin
 14. Keni kimi të fortë
 15. Ju jeni aty për çdo problem
 16. Jeni të sigurt në marrëdhënien që kërkoni të zhvilloni
 17. Ju thjesht dëshironi të rrini afër njëri-tjetrit
 18. Ndihesh sikur ke një jetë qe e njeh atë person
 19. Ndonjëherë, ndihesh sikur mund t’i lexosh mendjen
 20. Miqtë dhe familja juaj kanë raport të mirë me të.