20 shenja që dikush po mendon për ty

Nga shpirtrat binjakë tek ata që kemi humbur me të cilët krijojmë një lidhje psikike, koncepti i lidhjeve shpirtërore nuk është me një nocion joreal. Ndër këto lidhje misterioze, një nga aspektet më intriguese është të kuptosh shenjat që dikush po mendon për ty pa asnjë komunikim verbal apo fizik. A keni përjetuar ndonjëherë atë ndjenjën e pashpjegueshme të të qenit në mendjen e dikujt, edhe kur ata janë milje larg? Ndoshta keni marrë një telefonatë ose mesazh të papritur nga një mik i humbur prej kohësh në momentin kur ju po i kujtonit. Këto shenja të dukshme psikike, megjithëse shpesh merren si rastësi, kanë lënë shumë njerëz të mendojnë për ekzistencën e një lidhjeje më të thellë dhe të padukshme.

Aftësitë dhe energjitë tuaja psikike kanë potencialin të zbulojnë kur dikush po mendon për ju. Shikoni shenjat më të zakonshme që dikush po mendon për ju për të zbërthyer fijet e emocioneve dhe ndjenjave të vërteta në lidhjen tuaj.

 1. Shfaqet shpesh në ëndrrat e tua
 2. Ndryshime të papritura emocionale
 3. Kujtimet e rastësishme rikthehen papritmas
 4. Dridhje të pashpjegueshme të trupit
 5. Mendimet e vazhdueshme rreth tyre
 6. Kruajtje e papritur e syve
 7. Kumbimi i veshëve
 8. Të kap lemza shpesh
 9. Mendime që duken dhe përjetohen si reale
 10. Fiksoheni në disa objekte kryesisht me ngjyrë të bardhë
 11. Mesazhe ose thirrje të papritura
 12. Teshtitje
 13. Ndiheni herë me energji dhe herë të dremitur papritmas
 14. Bëheni më të ndjeshëm
 15. Faqet tuaja papritmas bëhen të kuqe
 16. Qëndrime në pasqyrë për disa minuta në mënyrë të pakuptimtë
 17. Përjetimi apo ndjesia e shqetësimit kryesisht gjatë mesditës
 18. Dëgjoni emrin e tyre në mënyrë të papritur
 19. Ata ose pëlqejnë, komentojnë ose tregojnë ndonjë vlerësim për fotot tuaja të vjetra
 20. Një kontakt i thellë me sy