20 dollarë në orë paga minimale për punëtorët nga kompania amerikane Verizon

Verizon rrit pagën minimale për punonjësit e rinj në 20 dollarë në orë për Shërbimin ndaj Klientit dhe 20 dollarë në orë për punonjësit e saj të shitjeve me pakicë.

Punonjësit ekzistues në cilindo nga këto ekipe që aktualisht marrin më pak se 20 dollarë në orë do të përfitojnë këtë tarifë të re.

Përveç rritjes së pagës fillestare, në shumë tregje anembanë vendit, Verizon po ofron gjithashtu një bonus hyrjeje për pozicionet e specialistëve të shitjes me pakicë dhe asistentëve.

“Jam i bindur se këto ndryshime do të na ndihmojnë të tërheqim dhe ruajmë talentin më të mirë dhe do të na lejojnë të vazhdojmë të përmirësojmë përvojën tonë të klientit,” tha kompania.

Rritja e pagës fillestare vjen pas një njoftimi në fillim të këtij muaji për të motivuar anëtarët e ekipit të tij të shitjes me pakicë. Qëllimi është të sigurohet përafrimi me qëllimet e biznesit duke promovuar përvoja të shkëlqyera të klientit.

Verizon renditet vazhdimisht si një nga vendet më të mira për të punuar. Ajo u emërua nga Forbes si punëdhënësit më i mirë në botë dhe punëdhënësi më i mirë për gratë në 2021-in.

Ndërsa nga LinkedIn u rendit e 18-ta në kompanitë më të mira të SHBA-së në 2022.

Punonjësit e Verizon kanë gjithashtu akses në asistencën për shkollim, trajnime të klasit botëror, burime të gjera të shëndetit dhe mbështetje për planifikimin familjar, si leja prindërore me pagesë.