15 këngët më epike të dashurisë

Balada romantike është një formulë e provuar dhe e sprovuar për sukses në listat muzikore dhe shumë artistë janë të vetëdijshëm për potencialin e tyre. Meloditë e buta dhe tekstet rrëfyese të këtyre hiteve zakonisht kënaqin edhe dëgjuesit më kërkues dhe janë të lehta për t’u kënduar. Nuk është rastësi që shumë këngë të këtij zhanri tregojnë histori dashurie dhe eksplorojnë tema të tilla si dashuria e pakushtëzuar. Disa këngë madje frymëzojnë ata që janë në kërkim të shpirtit binjak.

Në vazhdim, dëgjoni këto 30 këngë dashurie që do t’ju bëjnë me humor sot:

 1. Whitney Houston – “I Will Always Love You” (1992)
 2. Bee Gees – “How Deep Is Your Love” (1977)
 3. Lionel Richie & Diana Ross – “Endless Love” (1981)
 4. Ray Charles – “I Can’t Stop Loving You” (1962)
 5. Paul McCartney and The Wings – “My Love” (1973)
 6. Céline Dion – “Because You Loved Me” (1996)
 7. Queen – “Crazy Little Thing Called Love” (1980)
 8. Barbra Streisand – “Woman in Love” (1980)
 9. Mariah Carey – “Love Takes Time” (1990)
 10. Elvis Presley – “Are You Lonesome Tonight?” (1969)
 11. Frank Sinatra – “Strangers in the Night” (1966)
 12. Roxette – “It Must Have Been Love” (1990)
 13. U2 – “With or Without You” (1987)
 14. Stevie Wonder – “I Just Called to Say I Love You” (1984)
 15. Marvin Gaye – “Let’s Get It On” (1973)