11 të dëbuar nga Britania mbërrijnë në Rinas

Dëbimet e shqiptarëve nga Britania e Madhe drejt Tiranës, vijojnë të ecin me ritme të shpejta.

11 burra të tjerë zbritën në Rinas të enjten, të rrethuar nga rojet kufitare të Britanisë, shkruan Daily Mail.

Në artikullin kushtuar dëbimit të shqiptarëve, tabloidi britanika ka publikuar edhe disa foto të shtetasve shqiptarë, pas zbritjes në aeroportin Nënë Tereza.

Në mesin e persove që mbërritën në Tiranë, ishin dhe ata të cilët janë dënuar për lëndë narkotike, ndërsa të tjerët për hyrjen në mënyrë ilegale në vendin ishullor.

*Tibo News