11 sugjerime për të apasionuarit pas botës së financave

Jeni duke studiuar ekonomi apo thjesht ju pëlqen kjo fushë, ju tashmë keni mundësinë që të merrni trajnime pa shpenzuar para dhe kohë nëpër salla apo kurse fizike. Tashmë kurset online janë një zgjidhje mjaft e mirë për këdo që dëshiron të zgjeroj njohurit e tij në një fushë të caktuar.

Për të gjithë të apasionuarit pas ekonomisë dhe financave, ChatGPT sugjeron 11 kurse online falas të cilat ju ndihmojnë me njohuritë bazë në financë.

Personal & Family Financial Planning nga Purdue University – Coursera

Finance for Everyone: Smart Tools for Decision-Making nga University of Michigan – Coursera

Introduction to Corporate Finance nga Columbia University – edX

Financial Accounting nga The University of British Columbia – edX

Financial Markets nga Yale University – Coursera

Financial Analysis for Decision Making nga Babson College – edX

Investment and Portfolio Management nga Rice University – Coursera

Corporate Financial Decision-Making for Value Creation nga The University of Melbourne – Coursera

Fundamentals of Personal Financial Planning nga University of California, Irvine – Coursera

Financial Management nga Indian Institute of Management, Bangalore – edX.