10 ëndrra fëmijërie

Ne mund të imagjinojmë se George Clooney ka dashur gjithmonë të jetë aktor dhe se tipat e Jeff Bezos kanë dashur gjithmonë të jenë biznesmenë miliarderë, por ky nuk është domosdoshmërisht rasti. Në fakt, shumë fytyra të famshme kishin ëndrra fëmijërie që ishin jashtëzakonisht të ndryshme nga ajo që u bë realitet.

Angelina Jolie

Në vitin 2011, Angelina Jolie zbuloi një aspiratë fëmijërie për t’u bërë drejtoreshë funeralesh. Në një intervistë për “The Telegraph” ajo tha se ëndrra e saj buronte nga zhgënjimi me mënyrën se si u trajtua funerali i gjyshit të saj.

Brad Pitt

Siç dëshmohet nga kontributi i tij në “Design e2” ish-bashkëshorti i Angelina, Jolie Brad Pitt, kishte ambicie të hershme për t’u bërë arkitekt.

Jennifer Lawrence

Në një intervistë për CNN të vitit 2013, aktorja e “Hunger Games” i tha Piers Morgan se si fëmijë kishte plane të bëhej mjeke. Me sa duket ajo nuk e ndoqi rrugën e karrierës sepse kishte frikë se nuk ishte mjaftueshëm e fokusuar.

Kendall Jenner

Si e vogël, motra e katërt në familjen Jenner-Kardashian mendonte të bëhej veterinere. Në një intervistë të vitit 2016 me “Harper’s Bazaar” ajo zbuloi gjithashtu ëndrrat për të qenë kalorëse.

George Clooney

Ashtu si miliona djem anembanë SHBA-së, i vogli George Clooney ëndërronte të bëhej lojtar bejsbolli. Ai duhet të ketë pasur një goditje që kur ai u përpoq edhe për Reds Cincinnati.

Denzel Washington

Si një burrë i ri, aktori fitues i çmimeve Denzel Washington shpresonte se ai do të bëhej gazetar. Në vitin 1977 ai fitoi një diplomë në Dramë dhe Gazetari nga Universiteti “Fordham”.

Miley Cyrus

Ndërsa po rritej, Miley Cyrus kishte shpresa për t’u bërë një organizatore dasmash. Është e qartë se ajo ka qenë gjithmonë një vajzë festash.

Jeff Bezos

Sipas një artikulli të vitit 2001 në “The Guardian”, në moshë moshën 6-vjeçare, njëshi i Amazon donte të bëhej arkeolog vetëm sepse kishte mësuar të shqiptonte fjalën.

Julia Roberts

Nëse nuk do të ishte për t’u bërë një aktore me famë botërore, ylli i “Pretty Woman”, Julia Roberts mund të ishte bërë një mësuese ekonomie.

Boris Johnson

Sipas një interviste të vitit 2019 me “The Times”, kur ishte fëmijë, kryeministri britanik Boris Johnson kishte ëndrrën ‘modeste’ për t’u bërë “Mbreti Botëror”.