10 emoji-t që përdorin më së shumti më të rriturit

Brezi i ri i përdor dhe i zgjedh ndryshe emoji-t në krahasim me më të rriturit, apo të moshuarit.

Sipas një sondazhi të kryer, emoji sarkastik me gishtin lart kryeson listën e emoji-ve që përdorin vetëm të moshuarit.

Sondazhi, i referuar nga MailOnline, pyeti 2,000 të rinj 16-29-vjeçarë lidhur me mendimet e tyre për emojit që përdorin prindërit apo gjyshërit e tyre. A

ta thanë se 24% mendojnë se emoji me gishtin lart është më i përdoruri, ndjekur nga zemra e kuqe me 22% dhe 20% emoji që tregon okej.

Shihni 10 emojit që përdorin më së shumti më të rriturit.10 emojit që përdorin më së shumti më të rriturit

*Tibo News