10 citate frymëzuese të janarit për të nisur Vitin e Ri me energji pozitive ​

Gëzuar Vitin e Ri 2024: Një shans për të vendosur objektiva kuptimplota dhe për t’u përpjekur për t’i arritur ato, janari është një muaj i rëndësishëm për reflektim dhe rritje personale.

2024 është këtu. Si të gjitha të parat, edhe muaji janar sjell me vete një ndjesi të veçantë. Një shans për të vendosur sërish qëllime kuptimplota dhe për t’i arritur ato me energji të përtërirë, janari është një muaj i rëndësishëm për reflektim, zgjidhje dhe gjithashtu planifikim për rritjen personale. Muaji janar u emërua sipas Janusit, perëndisë romake të fillimeve dhe tranzicioneve. Muaji i parë i vitit jep forcë për një fillim të ri dhe për të kthyer një faqe të re. Është gjithashtu koha për të hequr dorë nga zhgënjimet e vitit të kaluar dhe për të uruar për një të ardhme më të mirë dhe më të ndritshme. Shumë njerëz vendosin zgjidhje për arritjen e objektivave; të fitnesit, aspektit financiar dhe shëndetit mendor në janar. Ndërsa përqafojmë vitin e ri, këtu janë disa citate frymëzuese të janarit që do t’ju bëjnë të punoni më shumë për ëndrrat tuaja dhe gjithashtu do t’ju motivojnë të ecni përpara me një perspektivë të re, pavarësisht nga sfidat përpara.

  1. “Janari është koha e përkryer për të reflektuar mbi vitin e kaluar dhe për të vendosur synimet për vitin e ardhshëm.” – Oprah Winfrey
  2. “Në janar, lëreni të vjetrën; mirëseardhje në të renë; dhe vlerësoni mundësitë që keni përpara.” – Ernie J Zelinski
  3. “Fillimi i janarit shënon një kohë për të hequr qafe keqardhjen dhe për të përqafuar mundësinë për t’i bërë gjërat në rregull.” – Roy T. Bennett
  4. “Shumë njerëz ‘çmenden’ në janar. Sigurisht, jo aq sa në maj. As qershor. Por janari është muaji juaj i tretë më i zakonshëm për çmenduri.” – Karen Joy Fowler
  5. “Magjia në fillimet e reja është me të vërtetë më e fuqishme nga të gjitha.” – Josiyah Martin
  6. Janar, muaji i parë i vitit. Një kohë e përkryer për të filluar nga e para. Ndryshimi i energjive dhe braktisja e humorit të vjetër. Fillime të reja, qëndrime të reja.– Charmaine J Forde
  7. Çdo mashkull duhet të lindë sërish më 1 janar. Filloni me një faqe të re. – Henri Uard Beeçer
  8. Nëse janari është muaji i ndryshimit, shkurti është muaji i ndryshimit të qëndrueshëm. Janari është për ëndërrimtarët… Shkurti është për ata që e bëjnë. – Marc Parent
  9. Dhjetori largohet nga të gjitha dështimet e vitit të kaluar dhe po fillon sërish në janar, ndërsa koha përsëri ndjek bishtin e saj. – Stewart Stafford
  10. “Janari është pragu i mundësive të reja; guxoni të ecni përpara dhe të përqafoni të panjohurën.” – A.D. Posey, Poems from an Insomniac (2014)